ADD / ADHD

add medicatieSteeds meer volwassenen krijgen de diagnose. Het is voor deze mensen vaak prettig.

Niet prettig dat ze het hebben, maar ze hebben eindelijk een soort bevestiging waarom ze zich altijd al een beetje anders dan anders gevoeld hebben. ADD heeft voornamelijk te maken met de concentratie. Deze mensen hebben moeite met concentratie, en zullen dan ook vaak moeite hebben met werk en school. Vaak zul je ze ook veel zien switchen op het gebied van relaties.

Routine is goed voor ADD

De oplossing voor ADD kunnen verschillend zijn. Routine is een oplossing voor het probleem. En je kunt daar hulp bij krijgen van bijvoorbeeld een psycholoog. Ook worden vaak medicijnen voorgeschreven door de arts.

Deze medicatie is een stimulerend middel, en kan voor iemand met ADD zorgen voor betere concentratie. Sommige mensen hebben er baad bij, andere vinden het niets. Toch zijn er ook alternatieven beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld LTO3. Een middel dan steeds populairder begint te worden. Het middel is 100% natuurlijk en zorgt voor hetzelfde effect.

Je kunt LTO3 online bestellen, en is niet duur. Ouders kiezen vaak liever voor dit alternatief doordat het natuurlijk is. Het is overigens geen medicijn, het wordt verkocht als voedingssupplement.